Rpg.Easygame.ro

Servar Sa-mp

Conectare

Mi-am uitat parola
Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Rpg.Easygame.ro » Factions » Factions » Factiuni Pasnice » Remorcari Auto » Informatii RANK

Informatii RANK

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Informatii RANK la data de Mar Feb 09, 2016 10:58 pm

Rank 1 (Şofer) - Eşti un nou membru al acestei factiuni. In aceasta perioada incerci sa iei exemplu membrii cu rank mai mare.
Rank 2 (Vulcanizator) - Este un membru cu o vechime de cel puţin 1 săptămâni, care a caştigat încrederea liderului şi are autoritate asupra celui de rank 1.
Rank 3 (Mecanic) - Este membru cu o vechime de cel putin 2 săptămâni, poate să înceapă să tracteze maşini persoanale care sunt parcate ilegal. Este un membru destul de important al facţiunii.
Rank 4 (Inginer) - Este un membru cu o vechime de cel puţin 4 săptămâni, este supraveghetorul celor de rank 1-3 şi trebuie sa aibă calitaţi de îndrumator şi un spirit de întrajutorare bun.
Rank 5 (Director) - Este un membru cu o vechime de peste 6 săptămâni, este testerul facţiunii se ocupă de problemele facţiunii în cazul în care Liderul / Subliderul nu este on, decizia lui contează extrem de mult în privinţa unor membri din Remorcări Auto.
Rank 6 (Propietar) - Este sublider, dobândeşte această funcţie după o vechime de minim 2 luni, se ocupă de toate problemele facţiunii inclusiv aplicaţii, raportări, adică tot ce ţine de facţiune, se consultă mereu cu liderul

Vezi profilul utilizatorului http://easygame.sampforum.net

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum