Rpg.Easygame.ro

Servar Sa-mp

Conectare

Mi-am uitat parola
Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Rpg.Easygame.ro » Factions » Factions » Factiuni Pasnice » Taxi Cab Company » Modelul bunului simt

Modelul bunului simt

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Modelul bunului simt la data de Mar Feb 09, 2016 10:33 pm

Pentru a fi un taximetrist adevărat şi pentru a avea o şedere de durată în această facţiune, este necesară respectarea unor condiţii si reguli de bun simţ:
Nu cereti bacşis, se sancţionează cu Faction Warn.
Nu faceţi spam-uri de genul: "HAI LA TAXI IEFTIN TE DUC UNDE VREI! G LA TAXI!". Acest gen de comportament se sancţionează cu Faction Warn. Un "Taxi liber!" este suficient.
Nu vorbiţi pe lângă subiect, sau la telefon în timpul unei comenzi. Se poate sancţiona cu Faction Warn.
În timpul unei comenzi, taximetristul are datoria de a-şi opri postul de radio favorit. Nu toţi jucătorii ascultă manele, dubstep sau rap. Fiecare jucător are gusturile sale.
În cazul în care vă este oferit bacşis, încercaţi să îl returnaţi, din bun simt, bacşisul clientului dumneavoastră, formulandu-va astfel: "Nu este necesar!" / "Vă mulţumesc, dar nu pot accepta!".
În cazul în care nu ştiţi unde se află locaţia dorită de client, nu daţi [/q], intrebaţi politicos, "Îmi puteţi da un reper?", se sancţionează cu Faction Warn.

Modelul bunului simţ:
#1. La urcarea în taxi:
"Bună ziua (sau seara), unde doriţi?" / "Bună ziua (sau seara), care este destinaţa aleasă?" / "Unde doriţi să ajungeti?".

#2. Suntem în timpul unei comenzi (Aici, nu intram în discuţii aiurea. Acceptăm [/repair] de la acesta dar înainte îl mai intrebăm o data daca ne dă acordul. Putem repara maşina la un Pay'N'Spray doar cu acordul clientului. Abaterea de la aceste reguli poate duce la Faction Warn):
"Doriţi un post de radio?" / "Doriţi să ascultaţi nişte muzică? Dacă da, ce radio doriţi?" / "Aţi dori un post de radio anume?".

#3. La finalizarea comenzii:
"O zi (sau seara) bună!" / "Sper că v-am fost de folos!" / "Apelaţi la noi oricand!".

(!) Grosolănia nu este acceptată în această facţiune. Aveţi responsabilitatea de a merge pe principiul: "Clientul nostru, seful nostru!"

Vezi profilul utilizatorului http://easygame.sampforum.net

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum